Teamkleding Teams & IndividueelBent u op zoek naar Teamkleding voor uw vriendengroep, team of een individuele sporter die zich graag wil onderscheiden dan is Champion System teamkleding een uitstekende keus. Wij hebben een uitgebreid assortiment voor fietsers, hardlopers en triatleten. Of u nu een competitieve sporter of team bent die zich graag wilt meten in een competitie, of een weekendtijger die er graag op uit trekt met vrienden er is bij Champion System Teamkleding voor elk de gewenste uitrusting.

Door onze unieke opzet van lage minimale afname, geen ontwerp en verzendkosten zijn wij zeker voor kleinere groepen en individuele sporter de beste keus. Neem maar eens een kijkje in ons grote assortiment. Met de lage minimale afname van maar 10 stuks in totaliteit om al aan onze meeste voordelige CS-10 prijzen te komen zult u zien hoe snel u al een eigen kledinglijn kunt ontwerpen en in uw eigen ontwerp rond te kunnen lopen of fietsen.

Onze kleding wordt gedragen door professionele teams zoals Wiggle High5 dames team en de UAE-Emirates team. Hierdoor wordt onze kleding getest onder de meest uitdagende omstandigheden. U kunt dus in exact dezelfde kleding rondrijden als de profs!

Als u eerst eens onze kwaliteit van dichtbij wilt bekijken en voelen neem dan contact met ons om een sample pakket op te sturen zodat u de kleding van dichtbij kunt zien.
Bekijk hieronder hoe makkelijk het is om #BE YOUR OWN BRAND te zijn!


Maak een account aan en voldoe de borgsom

Start uw Custom teamkleding order door een account aan te maken bij ons. Om onze designers aan het werk te zetten vragen wij een borgsom om misbruik van het gratis maken van een ontwerp te voorkomen.

Deze borgsom wordt direct met uw aanbetaling verrekend.


Ontwerp uw Teamkleding

Neem al uw ideeën, schetsen, logos, tekst en foto's of wat u ook maar hebt en upload deze naar onze designers. Uw concepten gaan rechtstreeks naar ons Co-Creation team waar we uw ideeën omzetten naar realiteit. Heeft u geen idee of heb u inspiratie nodig, ga dan naar ons design Lab en zullen we u op weg helpen met onze designtool.

U mag uw ontwerpen kosteloos net zolang wijzigen totdat u volledig tevreden bent.


Nu is het tijd om te passen

Om uw juiste maat te bepalen sturen wij u een passet op met de kleding die u wilt aanschaffen. Als u dat op prijs stelt kunnen wij ook een pasmoment organiseren waar wij dan zelf bij aanwezig zijn zodat wij ook al uw leden direct van advies kunnen voorzien.


Plaats uw order

Als uw designs zijn goedgekeurd dan kunt u uw kleding gaan bestellen. U kunt kiezen voor ons standaard bestelsysteem of u kunt ons vragen een CS DIRECT Team winkel op te zetten. Het is in ieder geval de tijd om ons te laten weten welke aantallen van welke ontwerpen u wilt gaan bestellen. Als u de 50% productie aanbetaling heeft overgemaakt kunnen wij uw order in productie zetten bij één van onze twee eigen fabrieken.


Productie en Verzending

Wij maken alles op bestelling dus het duurt 4 weken om al uw kleding te produceren. Heeft u een deadline laat het ons dan weten we kunnen altijd kijken hoever we hieraan tegemoet kunnen komen. Er is zelfs een mogelijkheid tot een Expresorder. Uw kleding wordt in een doos bij u afgeleverd. Check de inhoud en daarna kunt u erop uit in uw nieuwe kleding! En oh ja, we zouden het heel leuk vinden als u een foto maakt van de kleding en deze deelt op uw social media. #beyourownbrand