nederland@champ-sys.com I 0316-846734 > Ma t/m Vrij. van 9.00 tot 17.00 uur

Over Champion System NL - BE

Sinds enkele jaren is Champion System actief op de Europese markt. Champion System is wereldwijd marktleider op het gebied van custom made sportkleding. Onze outfits worden gedragen door vele nationale- en wereldkampioenen in wielerwedstrijden, mountainbike en triatlon, En ook door de Lampre-Merida pro tour ploeg.


Dit zijn enkele sterke redenen om voor Champion System te kiezen:


Alle ontwerpen worden GRATIS gemaakt en u mag ze ONBEPERKT wijzigen. Er wordt alleen een borgsom gevraagd om te starten met ontwerpen, Deze wordt geretouneerd bij de eerste aanbetaling.


Al onze ritsen worden onzichtbaar weggewerkt zodat uw design of sponsorlogo’s niet onderbroken wordenen zijn van het topmerk YKK.


Wij gebruiken geen verschillende kwaliteitsniveau’s voor onze kledij. Wij zijn ervan overtuigd dat een wielertoerist recht heeft op dezelfde kwaliteit als een topsporter.


Onze prijzen zijn transparant en competitief. Wij hanteren een vaste prijs per item waarin alle kosten gedekt zijn. Op deze manier komt u nooit voor verrassingen te staan.


Wij zijn de snelst leverende kleding producent ter wereld. Alle bestellingen worden gegarandeerd binnen 4-5 weken na goedkeuring van het ontwerp geleverd. Op verzoek kunnen wij zelfs een express levering doen binnen de 2 weken.


Wij gebruiken uitsluitend digitaal drukwerk. De voordelen voor u zijn dat er geen beperking is in het aantal kleuren. 1 Kleur of een fotorealistiche print, de prijs blijft hetzelfde.


Wij drukken direct op het textiel, hierdoor zijn er geen kosten voor cliché of film. U hoeft ook geen papieren meer aan te kopen voor toekomstige bestellingen.Champion System heeft geen minimums - nou bijna! U moet minimaal 1 eenheid bestellen.
Onze meest voordeligste prijzen bereikt u bij een order die minimaal 10 eenheden groot is.
Neem contact met ons op voor een offerte - prijsopgave.

Hoe werkt dit?
We bepalen onze prijzen op basis van het aantal EENHEDEN dat u besteld.

Wat is een EENHEID?
Al onze hoofdartikelen zoals shirts, broeken, jassen en pakken in ons assortiment.
Al onze accessoires zoals petjes, handschoenen en arm-been stukken en dergelijke gaan per blok van 5 stuks - dit staat dan weer gelijk aan 1 eenheid.

Onze sokken gaan per blok van 20 (bedrukte) of 30 (gebreide) paar - dit staat dan weer gelijk aan 1 eenheid

CS1 - Een CS1-order komt overeen met een bereik van 1-4 eenheden.
bv. :1 Fietsshirt, 1 Tritop, 1 Bib short en 1 windguard body = 4 Eenheden
CS5 - Een CS5-order komt overeen met een bereik van 5-9 eenheden.
bv. :4 Fietsshirt, 4 Bib short en 1 windguard body = 9 Eenheden.
CS10 - Ons meest verkochte optie en de meest voordelige keus. CS 10 komt overeen met 10+ eenheden.
bv. :4 Fietsshirt, 4 Bib short en 2 windguard body = 10 Eenheden.

Losse Accessoires order - Als je alleen een serie caps, hansschoenen of arm-been stukken wilt bestellen.
Accessoires zoals petjes, handschoenen en arm-been stukken en dergelijke gaan met een minimale order van 25 stuks.
Sokken gaan per 50 paar.

 

Dit geldt zowel voor een eerste bestelling als nabestellingen.

 

Onze prijzen zijn transparant en competitief. Wij hanteren een vaste prijs per item waarin alle kosten gedekt zijn. Op deze manier komt u nooit voor verrassingen te staan.

 

 

Indien u overweegt om nieuwe kleding voor uw club te laten maken, of op zoek bent naar een nieuwe leverancier voor  uw huidige kleding, nodigen wij u van harte uit om Champion System te proberen.
Geloof ons niet op ons woord, maar laat ons een langskomen om onze kwaliteiten en mogelijkheden vrijblijvend te tonen. Wij zijn ervan overtuigd dat wanneer u de kwaliteit en mogelijkheden van Champion System heeft gezien, u de waarde van ons bedrijf zal herkennen.