nederland@champ-sys.com I 0316-846734 > Ma t/m Vrij. van 9.00 tot 17.00 uur

Ons Co-Create Proces

Bekijk ons Co-Create Proces


A Maak de rondleiding door ons Co-Create proces.

 

Bekijk hieronder de video van ons proces>>

 

 B Maak een account om elkaar beter te leren kennen.
Vul de belangrijkste informatie in zodat wij een account voor u op kunnen zetten - het zal niet zo lang duren.

C Borgsom betalen - een kleine commitment.
Om te zorgen dat ons ontwerpteam aan het werk kan gaan zijn wij genoodzaakt om u een borgsom van € 150,00 te vragen zodat er geen misbruik wordt gemaakt van ons gratis laten maken van ontwerpen (Helaas zijn we door omstandigheden hierop over moeten gaan). Deze krijgt u direct weer gecrediteerd op uw eerste aanbetaling. U moet deze voldoen bij het aanmaken van uw order nadat u uw ontwerp instructies hebt doorgegeven.

D Laten we beginnen met ontwerpen.
Als u al wel enig idee hoe je zou willen dat uw kleding eruit moet komen te zien, misschien heeft u wel een pro team gezien waar u inspiratie van hebt opgedaan, of heeft uw organisatie wel strikte richtlijnen voor het gebruik van logo en dergelijke. Het goede nieuws is dat bijna alles mogelijk is bij Champion System. Neem al uw ideeën, schetsen, logos, tekst en foto's of wat u ook maar hebt en upload deze naar onze designers. Uw concepten gaan rechtstreeks naar ons Co-Creation team waar we uw ideeën omzetten naar realiteit. Heeft u geen idee of heb u inspiratie nodig, ga dan naar ons design Lab en zullen we u op weg helpen met onze designtool.

E Uw ideeën realiteit maken.
Ons Co-Creation team zal binnen 72 uur een eerste versie van het ontwerp uploaden. Log in op uw account en bekijk de ontwerpen en geef direct aan uw designer aan wat u zou willen wijzigen, hou er rekening mee dat de voertaal Engels is, lukt het u niet om de instructies in het Engels te verwoorden, vul ze dan in het Nederlands in en zal het NL kantoor een vertaling er achter aan sturen. Herhaal dit proces net zolang tot de ontwerpen exact zijn zoals u dat zou willen. Onthoud u mag kosteloos ongelimiteerd wijzigen!!

F Mijn design is klaar - laten we kleding gaan bestellen!
Als uw designs zijn goedgekeurd dan kunt u uw kleding gaan bestellen. U kunt kiezen voor ons standaard bestelsysteem of u kunt onze CS DIRECT Team winkel uitproberen. Het is in ieder geval de tijd om ons te laten weten welke aantallen van welke ontwerpen u wilt gaan bestellen.

G Productie gaat van start.
Als u de 50% productie aanbetaling heeft overgemaakt kunnen wij uw order in productie zetten bij één van onze twee eigen fabrieken. Wij maken alles op bestelling dus het duurt 4 weken om al uw kleding te produceren. Heeft u een deadline laat het ons dan weten we kunnen altijd kijken hoever we hieraan tegemoet kunnen komen.

H Verzending
Wij verzenden al onze producten met Air mail van FedEx. Dus als uw de eindbetaling heeft gedaan dan zorgen wij dat uw kleding verzonden wordt en sturen u een Track en Tracé nummer om de verzending te kunnen volgen. Nu duurt het nog maar een paar dagen voordat uw kleding er is!

I Aflevering
Uw kleding wordt in een doos bij u afgeleverd. Check de inhoud en daarna kunt u erop uit in uw nieuwe kleding! En oh ja, we zouden het heel leuk vinden als u een foto maakt van de kleding en deze deelt op uw social media. Wij vinden erg leuk om onze klanten te zien genieten in onze kleding! #beyourownbrand #champsysnl @ChampSystemNed